ANTİOKSİDANLAR
C VİTAMİNİNDEN ZENGİN :YEŞİL BİBER, PORTAKAL,MANDALİNA, GREYFURT, TÜM NARENCİYELER;
BROKOLİ, LAHANA, KABAK.
BETAKEROTEN; KAYISI,HAVUÇ, KIRMIZI YA DA SARI BİBER, ISPANAK GİBİ YEŞİL YAPRAKLI SEBZELER BOL MİKTARDA TÜKETİLMELİDİR.
E VİTAMİNE DİKKAT, ALABİLDİĞİNCE AZ YENECEK.
AY ÇİÇEĞİ TOHUMU,BADEM,TAM TAHILLI ÜRÜNLERİ TÜKETİN.
B VİTAMİNİ TÜKETİN.
ŞİDDETLİ ÖKSÜRÜK İÇİN; SÜLFÜR İÇEREN ÇİĞ SOĞAN VE YEŞİL SOĞAN ÖZELLİKLE İLTHAPLARI AZALTTIĞI İÇİN TÜKETİLMELİ.
USKUMRU BALIĞI DAHA ÇOK TÜKETİLMELİR. OMEGA 3..
BAHARATLARDAN UZAK DURMALISINIZ. SİNİRLER UYARILIP SALGINIZIN KALINMAŞMASINA NEDEN OLUYOR.
SÜT ÜRÜNLERİ OLABİLDİĞİNCE YAĞSIZ ÜRÜNLER, PEYNİR; ASTIM PROBLEMLERİNİ AZALTIYOR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder